Om oss

Komplett fabrikasjonsbedrift innenfor
rør, rørsystemer og mekanisk vedlikehold.

Mekaniske tjenester

Prefabrikasjon av rør, rørsystemer og struktur. Mekanisk vedlikehold av ventiler, pumper,kompressorer og tilsvarende utstyr.

West Piping ble etablert i 1989 og er en produksjonsbedrift som leverer tjenester til markedsområdene olje og gass, maritime og fornybar energi. Vi leverer multi-disiplin til våre kunder, hvor vi utfører fagområdene sveis, rør og mekanisk. Innen disse fagområdene tilbyr vi prosjektering, prosjektledelse, produksjon, installasjon og vedlikehold. Som samarbeidspartner til West Gruppen AS kan vi levere komplett prosjekt ved hjelp av våre dyktige medarbeidere.

«Stor utstyrspark og komplett
verdikjede.»

VISJON: West Piping AS har visjon om å bli en ledende og foretrukket leverandør av tjenester innen sveis, rør, prefabrikasjon, rørinstallasjon og mekaniske tjenester.

Hovedkontor og verksted på Mongstad som er ca. 45 minutters kjøring fra Bergen. Våre verksted ligger bare 5 minutt kjøring fra kaianleggene på Mongstad og Mongstadbase. Vi har produksjonslokaler på totalt 1400m2 med traverskran, kontor og lagerlokaler på totalt 800m2. Vi er totalt ca. 60 ansatte. Vi har tariffavtale med alle ansatte. 

«Kvalitetstyringssystem sertifisert av DNV i henhold til ISO 9001:2015, ISO 3834-2:2005 og godkjent i Achilles sin leverandørdatabase.»